Raanan Stern designs Tel Aviv apartment around long central corridor

This Tel Aviv apartment by Israeli architect Ranaan Stern features several rooms arranged around a large living space and long corridor.

Raanan Stern arranges Tel Aviv apartment around long central corridor

The 165-square-metre flat features two separate living areas, including an open-plan space that connects to the central hallway.

The architects extended and lengthened the apartment to create the additional living room, which links to the kitchen, dining area, balcony and a reading nook.

Raanan Stern arranges Tel Aviv apartment around long central corridor

The apartment’s corridor has exposed brick on one side and concrete on the other, and includes a large wooden door placed midway.

Hidden hinges and acoustic panelling in the door allow the two sections of the house to be separated if needed.

Raanan Stern arranges Tel Aviv apartment around long central corridor

The extra living room functions as a work space and library, and connects to three bedrooms designed for the family’s children.

Raanan Stern arranges Tel Aviv apartment around long central corridor

The flat also has several cubby holes, additional shelves and hidden storage, all created with bespoke carpentry. A yellow window bench hides storage for the family’s record collection, while the living room’s electronics can be hidden behind black cladding.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*